top of page

Today is a strange day.

Waarom is vandaag en vreemde dag?

De agenda meldde maar 2 aktiviteiten namelijk 2 vergaderingen.

Tijdens de rit ernaar toe luisterde ik naar een Podcast waar het woord Nihilist genoemd werd. Het onderwerp bleef hangen.

Nadat de vergaderingen klaar waren reed ik niet direkt terug richting huis maar draaide een weg op die ik vele jaren geleden regelmatig reed. Een hooggelegen kronkelweg met fikse bochten, hellingen en afdalingen. Een weg waar ´Wendi-achter-het-stuur´ zich altijd amuseerde met haar bedrevenheid de wagen onder controle te houden. Ook een gevaarlijke weg omdat er een aantal punten fantastisch uitzicht bieden over de Mjøsa en de kans van de weg te rijden groot is als je daar te veel aandacht aan geeft. Herinneringen, dacht ik, dat is mooi. Ik rij om vandaag.

Nog voordat ik in Gjøvik ben heb ik een verassende afspraak met een vriendin die ik zeker een jaar niet meer in levende lijven gezien en gesproken heb. Een heerlijke, iets te korte, ontmoeting die ons weer op het oude praatspoor zet.

Een van de leuke dingen die we bespraken was de App WOOP.

Beiden gefascineerd door de ontwikkelingen die we doormaken met onze werkzaamheden en levens, was dit een welkom testje en bracht mij uiteindelijk weer terug bij het begrip Nihilisme.

Het toeval de kans geven want het leven is toch niet stuurbaar.

Behang ´Potpourri´Kama Design, POUFF FeltFurnitureFashion

De uiteindelijke uitkomst vandaag van mijn zoekgedachten: ´Hoe kan het zichtbaar maken van je creaties anders en leuker en buiten de gevestigde orde en structuren om?´ zodat we niet de voorgekauwde marktstrategien en de door de handel, politiek en media, gestuurde wegen moeten wandelen.

Meer ruilhandel!

Laat zien wat je leveren kan, geef aan dat je het weg wil geven en laat anderen een aktie ondernemen waar jij vraag naar hebt.

Ik zoek een vertaler, die kan ik een handgemaakte tas geven.

Een dame zoekt een paspop, ik vraag 2 groenblijvende planten in ruil.

We hebben een deal.

Gebruik elkaars huizen als je er even tussenuit wil, een werkperiode in een andere stad hebt of je kleinkinderen in het buitenland een weekje wilt bezoeken.

Repareer een wollen deken en vraag er een tekening voor in retour.

Geld in ruil voor een object of dienst: ook goed!

Whatever, whenever.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Archive
bottom of page